.

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ...


...ξεπεράσαμε κάθε πρόβλεψη για τη συμμετοχή των μελών και φίλων του περιοδικού στην καθιερωμένη πια γιορτή με την ευκαιρία των έξι χρόνων λειτουργίας μας των έξι βραβείων και της 8ης έκδοσης (που αναμένεται!!!)...
....μπράβο παιδιά ...ακόμη μια φορά...εξ΄άλλου όλες οι αποστολές του σχολείου μας (Ιταλία-Θεσσαλονίκη-Βόλος) ήταν άψογες ...ήταν δυνατόν να μην συμβεί το ίδιο και δω...
...Γεωργία,Σταυρούλα,Χριστίνα (π.Αρχισυντάκτριες),Ηλία,Ιωάννα,Κατερίνα,Λίνα (Αρχισυντάκτες) σας ευχαριστούμε όπως και όλη την παρέα των παιδιών- των καθηγητών και φίλων του σχολείου μας!!!

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!!

...και για όσους γνωρίζουν ...
...καλό μας ταξίδι
...Χανιά σου ερχόμαστε!!!!
(...λέμε με τη λήξη των εξετάσεων να το επαναλάβουμε!!!....εσείς τι λέτε;;;;;)


....ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΥΤΗ....


  • Άλλη μια υπέροχη βραδιά περάσαμε το Σάββατο 27 Μαρτίου στο «Πιπέρι»! Καθηγητές και μαθητές φάγαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε γιορτάζοντας τα έξι χρόνια, τα έξι βραβεία και την όγδοη έκδοση του περιοδικού που αναμένεται εναγωνίως! Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα του περιοδικού για την άψογη βραδιά που μας χάρισαν! Πάντα τέτοια! Το γλέντι θα συνεχιστεί τον Απρίλιο στα Χανιά! Φιλιά σε όλους!


Βασιλική Αλεξανδροπούλου-Φιλόλογος




Μια ανεπανάληπτη βραδιά!

Μαθητές, καθηγητές και φίλοι που αγαπούν και στηρίζουν το περιοδικό μας ενωθήκαμε και πάλι σε μια ζεστή παρέα να γιορτάσουμε την πετυχημένη πορεία έξι χρόνων. Χαλαρώσαμε, διασκεδάσαμε και νιώσαμε τη ζεστασιά που μας ενώνει! Χορός, φαγητό και τραγούδι είναι για όλους μας μια ευκαιρία να νιώσουμε πώς είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ που θα’λεγε κι ο Μακρυγιάννης. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του περιοδικού για την οργάνωση της βραδιάς, και πάντα ν’ ανταμώνουμε σε νέες ευκαιρίες χαράς και περηφάνιας για την πρόοδο των παιδιών και της γατούλας μας!


Tζιβιέρη Ασημίνα-Φιλόλογος



  • Ligo krasi,ligo mousikh kai to Koudouni ths Gatas..

Eilikrina K.Kosma gia allh mia fora kataferate na kanete ola ta melh tou periodikou na perasoun mia a3exasth bradia..eidame filous pou eixame kairo na doume,xorepsame,tragoudhsame kai giortasame gia allh mia xronia thn upar3h kai thn epituxia tou periodikou..Euxomai ka8e xrono tetoies bradies na zoume kai na xairomaste gia to periodiko mas...
Xronia Polla 'Ths Gatas To KOudouni", na ta ekatostiseis!!!!


S.M.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

...ΣΤΟ ΄΄ΠΙΠΕΡΙ ΄΄.....ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ




Σχολικό έντυπο 4ου ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

gatakoudouni.blogspot.com

email:gata_kuduni@yahoo.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

΄΄το δικό μας ταξίδι ΄΄...συνεχίζεται

(6x6x8)

γιορτάζουμε

τα έξι (6) χρόνια λειτουργίας μας

την έκτη (6) μας βράβευση (Α΄ Bραβείο Ίδρυμα Aθ.Μπότση )

την 8η (8) μας έκδοση

ελάτε μαζί μας το Σάββατο 27 Μάρτη 2010 στις 10 το βράδυ να περάσουμε μια ΄΄πλούσια΄΄ βραδιά.

Ταβέρνα με μουσική

΄΄ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΄΄

Κύπρου 67, Μπουρνάζι, Περιστέρι

τηλ.: 2105777772





Υ.Γ. Προσκλήσεις θα βρείτε στο γραφείο του περιοδικού ή επικοινωνήστε μαζί μας


Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

...επιστρέψαμε από μια ακόμη πετυχημένη εκδρομή (A΄Λυκείου) του σχολείου μας...









...γυρίσαμε χαρούμενοι από την εκδρομή μας στο Βόλο-Πήλιο (ΠΣΚ)...
Δεχτήκαμε και αυτή τη φορά τα συγχαρητήρια του πρακτορείου(Κώστας) του οδηγού μας(Γιώργος) μα κυρίως των καθηγητών που ήταν μαζί μας σ΄αυτό το ταξίδι!!!
...ακούσαμε... μάθαμε...γελάσαμε...γιορτάσαμε {χρόνια πολλά Παναγιώτη Τζιμ. και Ελένη Ρίζ...(θα είμαστε μαζί και σ άλλα ταξίδια..!!!!!)}..διασκεδάσαμε...τραγουδήσαμε...χορέψαμε...γκρινιάξαμε......τσακωθήκαμε....
αλλά στο τέλος τα βρήκαμε!!!!( γειά σου Γιάννη Κ.+ Χρήστο Κ.!!!!!)
....γιατί έτσι είναι πάντα σε τέτοια ταξίδια ...
...Νάσαστε καλά παιδιά (μας) και να ζείτε πάντα τέτοιες ..όμορφες ...χαρούμενες στιγμές στη ζωή σας!!!!!

Y.Γ. ...ελάτε στο γραφείο του περιοδικού και δώστε μας υλικό της εκδρομής...
..μας(σας) περιμένουν ακόμη πολλές εκπλήξεις!!!!

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

...ΜΕΛΙΝΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!






...δεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη και επισκεφτήκαμε την έκθεση ''Μελίνα-Παιδεία-Πολιτισμόςστο Ευγενείδιο Ιδρυμα.Ηταν μια εξαιρετική βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη της αξέχαστης Μελίνας Μερκούρη...

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

... ΕΞΙ στα ΕΞΙ!!!












...ε!!! ναι λοιπόν τα καταφέραμε για μια ακόμη φορά!!



Κλείνοντας τα 6 χρόνια λειτουργίας του περιοδικού μας το Ίδρυμα Προαγωγής και Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση μας τίμησε με το πρώτο βραβείο «για την επαγγελματική προσπάθειά μας και την ευρεία και αναλυτική θεματολογία» αυξάνοντας τη συλλογή μας κατά ένα ακόμη ( έξι στα έξι χρόνια λειτουργίας μας).

Σε μια λιτή-λόγω της πανελλαδικής απεργίας και διαδηλώσεων- αλλά ενδιαφέρουσας τελετής στο Πολεμικό Μουσείο παραλάβαμε το βραβείο μας από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Πάνο Καραγιάννη. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ.Aπ.Κακλαμάνης, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ.Παν.Σόμπολος, δημοσιογράφοι, πολιτικοί ,άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης,καθηγητές,μαθητές,φίλοι και συνεργάτες μας-κ.Παπαζησίμου Ελένη,κ.Τζιβιέρη Ασημίνα,κ Σπυράτος Στέλιος-και αρκετοί γονείς.

Τέτοιοι θεσμοί που επιβραβεύουν την προσπάθεια και τον κόπο τον μαθητών-συντακτών μας καθιστούν ιδιαίτερα υπερήφανους γι αυτό που τόσα χρόνια κάνουμε στο σχολείο μας αλλά και ποιό αισιόδοξους για την συνέχεια.

Είμαστε χαρούμενοι που σ΄αυτό μας το ΄΄΄ταξίδι΄΄ γνωρίσαμε υπέροχους ανθρώπους,αποκτήσαμε καινούργιους φίλους αλλά και σπουδαίους συνεργάτες. Έτσι θα συνεχίσουμε το ίδιο δημιουργικά αναμένοντας τη νέα μας έκδοση (8ο τεύχος) με πολλές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις , πλούσιο υλικό από μια νέα δυνατή συντακτική ομάδα!!!

Για τη συντακτική – εκδοτική ομάδα

Αλεξανδροπούλου Βασιλική –Βασική συνεργάτης του περιοδικού

Ελευθεριάδης Ηλίας-Αρχισυντάκτης

....AΛΛΗ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ












Ξεχωριστή θέση έλαβε η μαθήτρια του σχολείου μας και μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού Ιωάννα Κοσμαδάκη(A1)στην τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων ενόργανης γυμναστικής καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στις ασκήσεις εδάφους στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη στις 26 Φεβρουαρίου 2010.

Της ευχόμαστε από καρδιάς νάχει στη ζωή της πάντα επιτυχίες!!!

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

...ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ από μια ΄΄ΠΛΟΥΣΙΑ΄΄ ΕΚΔΡΟΜΗ!!!



















...και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο ο μεγαλύτερος πλούτος σε τούτο το ταξίδι ήταν τα παιδιά μας που για ακόμη μια φορά ...μας έκαναν περήφανους!!
Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε στη δημιουργία video-photo από την εκδρομή φέρτε μας ότι υλικό διαθέτετε και μεις με χαρά θα το επεξεργαστούμε και θα σας το προσφέρουμε στο τέλος της χρονιάς!!