.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

...ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!




...Kαλή επιτυχία παιδιά!!!!

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

...λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι...λάβαμε επιστολή...και μέρος της δημοσιεύουμε!!! (ολόκληρη η επιστολή στην επόμενη έκδοση)

πολιτιστικό τριήμερο στην Κάντανο Χανίων


4o Λύκειο Περιστερίου-Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ Καντάνου

Δημιουργική Συνάντηση

Σάββατο 17 Απριλίου 2010


…Θερμά συγχαρητήρια για το δροσερό σας έντυπο παιδιά, θερμά συγχαρητήρια συνάδελφοι για την πίστη σας στην “Άνοιξη της ψυχής”. Νοιώθουμε ότι σας ξέρουμε από καιρό, σας ευχαριστούμε για τις ιδέες σας, για την όμορφη και σεμνή παρουσία σας. Πήραμε κουράγιο ακολουθώντας την οργανωμένη ομάδα σας στην περιήγηση της στο μικρό μας χωριό.

…Ευχή μου είναι να έχουμε πάντα δύναμη , να εμπνεόμαστε από δουλειές σαν κι αυτή του 4ου Λυκείου Περιστερίου και γιατί όχι από του χρόνου να ξεκινήσουμε κι εμείς ένα νέο Μαθητικό Έντυπο !!!

…Σας ευχαριστούμε για το πρότυπο που μας προσφέρατε, σας ευχαριστούμε για τη φρεσκάδα των ιδεών σας, σας ευχαριστούμε για το μοίρασμα της ψυχής και το άγγιγμα της επικοινωνίας .

Καλή συνέχεια στο δημιουργικό σας έργο !!!

Αναστασία Μαλούκου ,

Διευθύντρια Γυμνασίου Καντάνου

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

...το πρώτο μας video...Kάντανος...σας ευχαριστούμε!!!

...στο Δήμο και στα σχολεία της Καντάνου που ΄κείνο το πρωινό του Σαββάτου μας ''άνοιξαν'' τις πόρτες τους και γέμισαν οι καρδιές μας!!!!!

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

...ΑΥΛΑΙΑ...ΚΑΙ ΠΑΜΕ...

Οι μαθητές μας ...έκλεψαν την παράσταση!!!!
Στα πλαίσια του Θεατρικού Μαθητικού Φεστιβάλ 2010 του Δήμου Περιστερίου οι μαθητές του Λυκείου μας παρουσίασαν στο Θέατρο Πολιτών το θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά ''ΚΗΦΙΣΟΦΩΝ''.Ξεχωριστές οι ερμηνείες των παιδιών... Παρά το βαρύ τους πρόγραμμα .... έδωσαν την ψυχή τους, το κέφι τους και τη ζωντάνια τους, σ΄ ένα κοινό από μαθητές -καθηγητές του σχολείου μας και του 18ου Γυμνασίου Περιστερίου.
Έπαιξαν τους ρόλους με εξαιρετική επιτυχία:
Mαρία-Δέσποινα
Λιάσσα ,ΓρηγόρηςΚαλπακιάν,Ειρήνη Κεραμίδα,Δημήτρης Μπαγιώργος,Βασίλης Μπάρκας

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Σταματία Κατσιβέλη
Σκηνοθεσία-Moυσική-
Καλλιτεχνική επιμέλεια : Φάνης Κάσσιος

Συγχαρητήρια!!!

Κυριακή 2 Μαΐου 2010