.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

...ΝΕΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤA ΄΄ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙΑ΄΄!!!

…οξυγόνο στη νεφελώδη καθημερινότητα που βιώνουμε…

Η περιοδική έκδοση "της Γάτας το κουδούνι" είναι η "φρέσκια" αντίληψη για την ζωή που προσεγγίζει μοναδικά την ελληνική ιστορία, τον πολιτισμό, την κοινωνία, τον τόπο μας. Με μεγάλη ευχαρίστηση ανάγνωσα τα άρθρα των μαθητών, τις συνεντεύξεις, τα οδοιπορικά, τους προβληματισμούς, τις "καταθέσεις" ψυχής.
Δηλώνω σύμμαχος αυτής της σημαντικής προσπάθειας που "καλλιεργείται" στα θρανία του σχολείου σας.
Αναγνωρίζω ταλαντούχους συγγραφείς και αρθρογράφους, άτομα με όραμα, ανάγκη για επικοινωνία και έκφραση. Είναι σπουδαίο εγχείρημα η έκδοση "της Γάτας το κουδούνι" και αξίζετε συγχαρητήρια.
Είναι τιμή μας να φροντίσουμε για την εξέλιξη και βιωσιμότητα του εκδοτικού εγχειρήματος - αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την μαθητική κοινότητα.
Η δυνατότητα έκφρασης και πρωτοβουλίας που παρέχεται στους μαθητές και καθηγητές του 4ου ΓΛΠ αποτελεί ανάσα-πνοή-οξυγόνο στη νεφελώδη καθημερινότητα που βιώνουμε. Στην εποχή μας θεωρείται καύχημα μια τέτοια πρωτοβουλία και πρέπει να ενισχύεται η προβολή και υποστήριξη της.

Δηλώνω απερίφραστα τον θαυμασμό μου.

Μαίρη Σαρλή

ΜΑRFIN EGNATIA TΡΑΠΕΖΑ
Κατάστημα Περιστερίου

1 σχόλιο:

  1. είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε την παρέα του περιοδικού μας να μεγαλώνει και να αποκτά κι άλλους υποστηρικτές!! σας ευχαριστούμε για την εκτίμηση που δείχνετε στις προσπάθειες μας!!
    Ιωάννα Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή