.

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

...μερικές φορές ...τα νοσταλγώ!!!!

Πέρασε ήδη κάμποσος καιρός από τότε που βρέθηκα στο παλιό μου σχολείο. Η τελευταία φορά ήταν θυμάμαι εκείνο το ηλιόλουστο πρωινό του Ιουνίου,που βγήκαν οι βάσεις των Πανελληνίων και κατάλαβα πως πλέον θα είμαι φοιτήτρια!!

Οι μήνες που μεσολάβησαν με βρήκαν να χαίρομαι ένα καλοκαίρι μετά το διάβασμα και την κούραση της χρονιάς,να ενηλικιώνομαι,να γνωρίζω κόσμο και να μπαίνω στο μαγευτικό κόσμο που λέγεται '''φοιτιτιλίκι'!

Είναι μια μετάβαση που προσωπικά με ωρίμασε,με έκανε να καταλάβω πως τα πράγματα μετά το σχολείο αλλάζουν,καλείσαι να σταθείς στα πόδια σου,να αντιμετωπίσεις καταστάσεις,οι άλλοι περιμένουν διαφορετικά πράγματα από εσένα και εσύ..?

Εσυ κυκλοφορείς ξέγνοιαστα στα καινούρια, φοιτητικά σου στέκια, ζεις εμπειρίες πρωτότυπες και μοναδικές,απολαμβάνεις τα νέα δεδομένα και επιδεικνύεις περήφανα το πάσο σου σε γνωστούς και φίλους!!

Τα τρία χρόνια του Λυκείου μου έδωσαν πάρα πολλά!Φίλους,παρέες,γνώσεις,ήθος..Τα κρατάω μέσα μου με αγάπη και μερικές φορές τα νοσταλγώ..!

Όμως σας διαβεβαιώ πως πίσω από την πόρτα του σχολείου,πέρα από τις Πανελλήνιες-που έχουν καταντήσει λανθασμένα(!!) να παρουσιάζονται σαν το τέλος του κόσμου-και μετά την ενηλικίωσή σας,σας περιμένει ένας καινούργιος κόσμος..Μαγικός,χαρούμενος και υπέροχος στη διαφορετικότητά του..!

Αυτά τα λίγα από μένα..Πρέπει να πάω να ανοίξω και κάνα βιβλίο,γιατί ξέχασα να σας..ενημερώσω πως δυστυχώς οι εξετάσεις και εδώ δε λείπουν..!Πάντα δοκιμαζόμαστε

Καλό κουράγιο,ειδικά στους τελειόφοιτους και να θυμάστε: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!


Με αγάπη και πολλά φιλιά,


Γεωργία Μεγαδούκα-Φοιτήτρια

1 σχόλιο: