.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

...εμείς θα συνεχίσουμε...παρά τις δυσκολίες!!!!


3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ενημέρωση περιοδικού

...λόγω σοβαρών προβλημάτων στην εκτύπωση του 10ου τεύχους...

...αλλάζουμε σελίδα...

•τo 10o τεύχος θα κυκλοφορήσει-ελπίζουμε-με τη λήξη της σχολικής χρονιάς!!!

•μέρος του υλικού (Ανώγεια κρήτης, συνεντεύξεις, κείμενα…) μαζί με νέες συνεργασίες θα αποτελέσουν υλικό της έκτακτης εκδοσης που θα κυκλοφορήσει τη νέα σχολική χρονιά (Οκτώβρης-Νοέμβρης 2012).

•η διάθεση των λαχνών (1 ευρώ έκαστος) θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 με πλούσια δώρα (3 ταξίδια-τραπέζια φαγητού-ρούχα-είδη δώρων κ.λ.π).

• η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς θα γίνει με την ολοκλήρωση της έκδοσης του 10ου τεύχους. 


...προγραμματίζουμε μετά το Πάσχα...διήμερο δράσης-προώθησης του περιοδικού...

...εμείς θα συνεχίσουμε...παρά τις δυσκολίες!!!!

1 σχόλιο:

  1. Kαλησπερα,

    Εχει εξεταστει ποτε ενδεχομενο το περιοδικο να εκδιδεται μονο σε ηλεκτρονικη μορφη? Αυτο θα ειχε μηδενικο κοστος,θα εδινε πολυ περισσοτερο χωρο για αρθρα και συνεντευξεις και προφανως θα ηταν πολυ πιο ευκολη η διαδοση του περιοδικου..Με μια απλη αναρτηση και ενα link ο καθενας(και ατομα εκτος σχολειου οπως εγω καλη ωρα) θα μπορουσε να κατεβασει την ηλεκτρονικη μορφη αμεσα και ευκολα.

    Σιγουρα χανεται κατα πολυ η μαγεια (γιατι περι μαγειας προκειται) του να εχεις τυπωμενο στα χερια σου ο,τι εχεις σκεφτει και για ο,τι εχεις δουλεψει αλλα πρεπει να βλεπουμε και την πραγματικοτητα..

    Θα μπορουσε πχ η ''μαζικη διανομη'' να γινοταν ηλεκτρονικα και δωρεαν και (παρατραβηγμενο βεβαια)οποιος ηθελε να μπορουσε να συνδραμει οποιο χρηματικο ποσο ηθελε στη ομαδα μεσω paypal,paysafe και λοιπες υπηρεσιες.Για οσους δεν γνωριζουν αυτες οι υπηρεσιες ειναι κατι σαν χρεωστικες καρτες τις οποιες αγοραζεις ακομα και απο περιπτερα και χρησιμοποιουνται για online αγορες.

    Επισης, μια ενδιαφερουσα ιδεα θα ηταν να συμπορευτουμε με τις εξελιξεις στον χωρο και να δημιουργηθει ενα site το οποιο δεν θα ηταν απλα για λογους προωθησης η διαφημισης των δρασεων του περιοδικου αλλα θα αντικαταστουσε την εντυπη εκδοση του περιοδικου και ο,τι γραφοταν στο περιοδικο πλεον θα γραφεται online..
    Ο καθε συντακτης δηλαδη θα ειχε τη δυνατοτητα να γινει ενας web συντακτης.. Η εμπειρια θα ηταν τρομερη για ολους - θα υπηρχε αμεσοτητα μεταξυ των χρηστων - θα υπηρχε απολυτη ελευθερια στον γραφιστικο σχεδιασμο - και επισης θα μπορουσαμε αναλογα με την συμμετοχη οχι να μιλαμε για ετησιες εκδοσεις αλλα για ''καθημερινες ανανεωσεις'' του site με νεα αρθρα και δραστηριοτητες..
    Το κοστος? Αν θυμαμαι καλα για να φτιαξεις server που θα ειναι στην ουσια ο host για το site πληρωνεις σε καποια εταιρια της επιλογης σου γυρω στα 5ευρω το μηνα ή το διμηνο..Μπορει να κανω λαθος αλλα ειναι πολυ χαμηλη τιμη υποθετω με το κοστος της εντυπης μορφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή