.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

...ANAΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ!!!!

…λίγο πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές..βρεθήκαμε με την ‘’παλιά’’ ομάδα του περιοδικού στον πεζόδρομο του Περιστερίου…όμορφες στιγμές χαλάρωσης και θύμησης!!!!.....συναντήσεις,συνεντεύξεις,ταξίδια,οδοιπορικά…γλέντια,χοροί,…γέλια…πολλά  γέλια…''τα μαθητικά τα χρόνια και ειδικά οι στιγμές που ζήσαμε με το περιοδικό δεν τ΄αλλάζουμε με τίποτα''... μας είπαν…εμεις σας ευχαριστούμε που είσαστε μέρος της δικής μας ‘’οικογένειας’’
 ….το επόμενο ραντεβού μας …ξέρετε που!!!!
Υ.Γ.....πολύ διακριτική η παρουσία του ΄Αρη (....ο σκύλος της παρέας μας!!!).......















5 σχόλια:

  1. ΓΕΛΑΣΑΜΕ,ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.....Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ...!!!!ΓΙΑΤΙ,ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠ Τ ΣΧΟΛΕΙΟ....Τ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ....!!!!
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oi parapanw eikones,apodeiknuoun oti to periodiko den einai mono t entupo pou ekdidoume...alla k oi an8rwpoi pou to sthrizoun pragmatika.....!MPRABO,sta koritsia pou akoma k foithtries einai edw gia to peridiko....k fusika ola auta xarh sto meraki k tn 8elhsh tou k.kosma.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 pragmata!!!!
    1on: ipirxan kai antres sto periodiko!!!! oxi mono i pasignwstes arxisintaxtries, pali kala pou eimastan emeis kai kaname tin brwmiki douleia :p :p :p
    2on: to na anapoleis to parelthon me ''sinergates'' alla kiriws filous, einai o odigos gia to pws na odeuseis sto mellon sou... 3anathimasai toso to apo pou irthes oso kai to ti itheles na gineis kai se kanei na analogisteis toso gia tis apofasiseis sou oso kai gia to pou telika exeis katali3ei... AS MIN XATHOUME!!!! ;)
    Y. Γ.: o fotografos meroliptei!!! mia foto me trabi3e kai auti me to kinito sto xeri :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,Η "ΠΑΛΙΑ"ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ Κ ΘΥΜΑΤΑΙ Τ ΠΑΛΙΑ......!!!!
    ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. K.koma,olo gyrw apo omorfa "parousies"sas blepoume...!!
    ta koritsia,poia periodo htan arxisintaktries....?????????krima n mn t exoume gnwrisei....!!!!xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή