.

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ...


...ξεπεράσαμε κάθε πρόβλεψη για τη συμμετοχή των μελών και φίλων του περιοδικού στην καθιερωμένη πια γιορτή με την ευκαιρία των έξι χρόνων λειτουργίας μας των έξι βραβείων και της 8ης έκδοσης (που αναμένεται!!!)...
....μπράβο παιδιά ...ακόμη μια φορά...εξ΄άλλου όλες οι αποστολές του σχολείου μας (Ιταλία-Θεσσαλονίκη-Βόλος) ήταν άψογες ...ήταν δυνατόν να μην συμβεί το ίδιο και δω...
...Γεωργία,Σταυρούλα,Χριστίνα (π.Αρχισυντάκτριες),Ηλία,Ιωάννα,Κατερίνα,Λίνα (Αρχισυντάκτες) σας ευχαριστούμε όπως και όλη την παρέα των παιδιών- των καθηγητών και φίλων του σχολείου μας!!!

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!!

...και για όσους γνωρίζουν ...
...καλό μας ταξίδι
...Χανιά σου ερχόμαστε!!!!
(...λέμε με τη λήξη των εξετάσεων να το επαναλάβουμε!!!....εσείς τι λέτε;;;;;)


....ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΥΤΗ....


  • Άλλη μια υπέροχη βραδιά περάσαμε το Σάββατο 27 Μαρτίου στο «Πιπέρι»! Καθηγητές και μαθητές φάγαμε, χορέψαμε και διασκεδάσαμε γιορτάζοντας τα έξι χρόνια, τα έξι βραβεία και την όγδοη έκδοση του περιοδικού που αναμένεται εναγωνίως! Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα του περιοδικού για την άψογη βραδιά που μας χάρισαν! Πάντα τέτοια! Το γλέντι θα συνεχιστεί τον Απρίλιο στα Χανιά! Φιλιά σε όλους!


Βασιλική Αλεξανδροπούλου-Φιλόλογος




Μια ανεπανάληπτη βραδιά!

Μαθητές, καθηγητές και φίλοι που αγαπούν και στηρίζουν το περιοδικό μας ενωθήκαμε και πάλι σε μια ζεστή παρέα να γιορτάσουμε την πετυχημένη πορεία έξι χρόνων. Χαλαρώσαμε, διασκεδάσαμε και νιώσαμε τη ζεστασιά που μας ενώνει! Χορός, φαγητό και τραγούδι είναι για όλους μας μια ευκαιρία να νιώσουμε πώς είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ που θα’λεγε κι ο Μακρυγιάννης. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του περιοδικού για την οργάνωση της βραδιάς, και πάντα ν’ ανταμώνουμε σε νέες ευκαιρίες χαράς και περηφάνιας για την πρόοδο των παιδιών και της γατούλας μας!


Tζιβιέρη Ασημίνα-Φιλόλογος



  • Ligo krasi,ligo mousikh kai to Koudouni ths Gatas..

Eilikrina K.Kosma gia allh mia fora kataferate na kanete ola ta melh tou periodikou na perasoun mia a3exasth bradia..eidame filous pou eixame kairo na doume,xorepsame,tragoudhsame kai giortasame gia allh mia xronia thn upar3h kai thn epituxia tou periodikou..Euxomai ka8e xrono tetoies bradies na zoume kai na xairomaste gia to periodiko mas...
Xronia Polla 'Ths Gatas To KOudouni", na ta ekatostiseis!!!!


S.M.

4 σχόλια:

  1. ...mpravo gia thn exairetiki bradia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ένα μικρο πρόβλημα στον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύονται τα σχόλια σας.. Μια λύση μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα είναι :
    Αφού γράψετε το σχόλιο σας και πατήσετε ''Post Comment'',εμφανίζεται μια λέξη για επαλήθευση η οποία όμως δεν φαίνεται ακριβώς και δεν εμφανίζεται καθόλου το πλαίσιο στο οποίο ξανα γράφετε τη λέξη..Μια πρόχειρη λύση,είναι να πατήσετε δεξί κλικ (και να το κρατήσετε πατημένο)''δίπλα'' απο τη λέξη έτσι ωστε να 'μαυρίσει' η γύρω περιοχή,τοτε απλά σείρετε το ποντίκι προς τα κάτω και θα εμφανιστεί όλο το πλαίσιο..
    (Δεν λειτουργεί σε Mozilla,δοκιμάστε αλλους browsers μεχρι να βρώ καποια λύση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή