.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

... ΕΞΙ στα ΕΞΙ!!!












...ε!!! ναι λοιπόν τα καταφέραμε για μια ακόμη φορά!!



Κλείνοντας τα 6 χρόνια λειτουργίας του περιοδικού μας το Ίδρυμα Προαγωγής και Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση μας τίμησε με το πρώτο βραβείο «για την επαγγελματική προσπάθειά μας και την ευρεία και αναλυτική θεματολογία» αυξάνοντας τη συλλογή μας κατά ένα ακόμη ( έξι στα έξι χρόνια λειτουργίας μας).

Σε μια λιτή-λόγω της πανελλαδικής απεργίας και διαδηλώσεων- αλλά ενδιαφέρουσας τελετής στο Πολεμικό Μουσείο παραλάβαμε το βραβείο μας από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Πάνο Καραγιάννη. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ.Aπ.Κακλαμάνης, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ.Παν.Σόμπολος, δημοσιογράφοι, πολιτικοί ,άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης,καθηγητές,μαθητές,φίλοι και συνεργάτες μας-κ.Παπαζησίμου Ελένη,κ.Τζιβιέρη Ασημίνα,κ Σπυράτος Στέλιος-και αρκετοί γονείς.

Τέτοιοι θεσμοί που επιβραβεύουν την προσπάθεια και τον κόπο τον μαθητών-συντακτών μας καθιστούν ιδιαίτερα υπερήφανους γι αυτό που τόσα χρόνια κάνουμε στο σχολείο μας αλλά και ποιό αισιόδοξους για την συνέχεια.

Είμαστε χαρούμενοι που σ΄αυτό μας το ΄΄΄ταξίδι΄΄ γνωρίσαμε υπέροχους ανθρώπους,αποκτήσαμε καινούργιους φίλους αλλά και σπουδαίους συνεργάτες. Έτσι θα συνεχίσουμε το ίδιο δημιουργικά αναμένοντας τη νέα μας έκδοση (8ο τεύχος) με πολλές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις , πλούσιο υλικό από μια νέα δυνατή συντακτική ομάδα!!!

Για τη συντακτική – εκδοτική ομάδα

Αλεξανδροπούλου Βασιλική –Βασική συνεργάτης του περιοδικού

Ελευθεριάδης Ηλίας-Αρχισυντάκτης

1 σχόλιο:

  1. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή