.

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

...θέλω να συναντήσουμε τα ίδια άτομα και να ξανατρελαθούμε!

Κατάγομαι από την Κρήτη και κάθε καλοκαίρι περνάω μοναδικά και δύσκολα γυρίζω Αθήνα…Τούτη τη φορά ήταν απλά…απίθανα…

Λες και πήγαινα για πρώτη φορά, όλα φαντάζαν τέλεια απ΄ την αρχή του ταξιδιού μας…

Τρελό γέλιο στο αεροπλάνο, θερμότατη η υποδοχή από το Δήμαρχο Καντάνου κ,Δασκαλάκη στο αεροδρόμιο Χανίων. Μετά από μια σύντομη περιήγηση σε ιστορικής σημασίας μέρη στην πόλη των Χανίων φτάσαμε στο ξενοδοχείο αρκετά κουρασμένοι χωρίς να έχουμε χάσει τον ενθουσιασμό μας!Για την πόλη το σχολείο και τους κατοίκους της Καντάνου…τα καλύτερα...

Στις επόμενες μέρες ακολούθησαν τρελές γνωριμίες με παιδιά από την Κρήτη το Μπάμπη και τον Αντώνη. Ήταν γνωριμίες σταθμός!

Πολύωρες συζητήσεις ...πολιτικού (!) περιεχομένου με αρκετές δόσεις γέλιου!!!!

Εξαιρετικά τα βράδια που περάσαμε ειδικά το βράδυ του ‘’ρεμπετάδικου’’ για να είμαι ειλικρινής έντεχνο μαγαζί ήταν -αλλά δεν το είπα για να μην πληγώσω τον κ.Κοσμά- με απίστευτα κομμάτια και φοβερό κόσμο (νέοι μαλλιάδες με τζίβες έπαιζαν πληθώρα οργάνων, ντράμς , ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο και πολλά άλλα….)

Ήταν ένα αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό και προπάντων καλή μουσική!!!!
Δεν υπάρχουν λόγια γι΄αυτό το ταξίδι, στιγμές μοναδικές ειδικά τότε που έπεισα τον Αγγελο να πάμε σ΄ένα ρόκ-μπάρ- μετά από πολλή προσπάθεια-πιστέψτε με- γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε είναι λίγο ξενέρωτος…

Αυτά λοιπόν από μένα!

Ελπίζω να ξαναπάμε να περάσουμε το ίδιο τέλεια, να συναντήσουμε τα ίδια άτομα και να ξαναξετρελαθούμε!

Πλουμάκη Ελευθερία-Συντάκτρια του περιοδικού

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ 3ΜΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΟΛΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ....................! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.. ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ....! ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ!

    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή