.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

1o ΒΡΑΒΕΙΟ(9ο) ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18ος Πανελλήνιος διαγωνισµός μαθητικών εντύπων




ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ -ΤΑ ΝΕΑ-
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4628506




1o ΒΡΑΒΕΙΟ KAΛΥΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ''ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ'' 4ο ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Ενας έξυπνος τίτλος και ένα σκίτσο που... σκίζει: ∆ύο σχολικά συγκροτήµατα καταρρέουν και µπαίνουν στο χωνευτήρι, προκειµένου να γίνει η απαιτούµενη οικονοµία. Από κάτω ο τίτλος: «+Χωνεύσεις». Αυτόν τον τρόπο επέλεξαν οι νεαροί συντάκτες του 4ου Λυκείου Περιστερίου για να µιλήσουν για το επίκαιρο θέµα των συγχωνεύσεων στον χώρο της Παιδείας. Φωτορεπορτάζ και συνεντεύξεις είναι το χαρακτηριστικό του ένατου τεύχους του σχολικού περιοδικού.


Σηµειώνεται πως η απονοµή των βραβείων θα γίνει στις 8 Μαΐου, στο Ιδρυµα Μιχάλη Κακογιάννη. Το «παρών» θα δώσουν άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσµο και τον χώρο των γραµµάτων. Πλούσια δώρα θα δοθούν στους νικητές, µεταξύ των οποίων θα είναι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτικά µηχανήµατα, καθώς και σπάνιες εκπαιδευτικές εκδόσεις.

10 σχόλια:

  1. Η φετινή έκδοση του περιοδικού είναι αναμφισβήτητα μια απο τις καλύτερες εκδόσεις στην ιστορία του!
    Και φυσικά είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού εν έτει οικονομικών κρίσεων για ακόμη μια φορά αποδυκνύεται οτι η τέχνη,η δημιουργικότητα και η ανάγκη για έκφραση δεν μετριώνται με οικονομικούς όρους!
    Είμαι σιγουρος πως αυτη 'σπίθα' δεν θα σβήσει ό,τι κι αν συμβεί οσον αφορά τις '+χωνευσεις' και τα διάφορα όμορφα που μαγειρεύονται..εξ άνωθεν!

    Με μεγάλο σεβασμό προς τη δουλειά που κάνετε τόσα χρόνια..

    Θ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prospa8hsame polu kai eimaste oloi polu xaroumenoi alla kai perhfanoi me to apotelesma!!!sas euxaristoume para polu gia akoma mia fora!!!lina-arxisuntaktria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχώς το αποδεικνύετε πως είστε απολύτως άξιοι συγχαρητηρίων, μπράβο και επαίνων για τη δραστηριοποίησή σας αυτή. Συνεχίστε την τόσο καλή δουλειά και πάντα να θυμάστε τους καθηγητές σας που σας στηρίζουν και σας ενισχύουν σε όλη αυτή τη δράση.

    Ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το περιοδικο του σχολειου βγηκε αγνωριστο,τελιο!Δεν το περιμενα!Βλαδιμηροσ Μητροπουλοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά συγχαρητήρια στην συντακτική ομάδα του περιοδικού για μια πραγματικά εκπληκτική έκδοση. Τόσο η εμφάνιση όσο και το περιεχόμενο του φετινού τεύχους είναι άξια βραβείων. Παιδιά μας κάνετε περήφανους και αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για τα άλλα σχολεία. Συνεχίστε την καλή δουλειά!
    Βασιλική Αλεξανδροπούλου - Φιλόλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή