.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΛΑΒΑΜΕ...ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Ευχαριστήρια επιστολή


Αγαπητοί φίλοι του σχολικού εντύπου «Της Γάτας το Κουδούνι»,
ήταν τιμή για μας να επισκεφτείτε και να αναδείξετε ιστορικά και πολιτιστικά τον τόπο μας, που έχει προσφέρει ισότιμα με θυσίες και καταστροφές στην ιστορία της πατρίδας μας. Είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον του τόπου όταν νέοι και νέες στέκονται δίπλα σε πονεμένους ανθρώπους που έζησαν τη φρίκη και τη δυστυχία του παρελθόντος και γνωρίζουν τις αυθεντικές μαρτυρίες της καταστροφής.

Είμαστε σίγουροι για τη σπουδαία δουλειά σας στο αφιέρωμα για τα Μαρτυρικά χωριά και πόλεις της Ελλάδας, ελπίζοντας να συμβάλλει στη διατήρηση ζωντανής της μνήμης αυτών των θηριωδιών, ένα χρέος για το οποίο σήμερα περισσότερο από ποτέ όλοι μας πρέπει να παλεύουμε ως πολίτες της Ε.Ε. για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ειρήνη σ’ όλο τον κόσμο.


Με τιμή

Η πρόεδρος της Μορφωτικής Κίνησης Βλαχέρνας
ΕΛΕΝΗ Τ
ΣΙΩΛΗ


3 σχόλια:

  1. mia ksehorisri empiria!!
    euharistoume pou mas dinete teties efkeries!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑ!!
    ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ-ΚΑΝΤΑΝΟΣ,ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΄΄ΠΛΟΥΤΟ΄΄ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ!!ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ν΄ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!!
    Δ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή