.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ...''ΣΥΛΛΑΒΑΜΕ''....ΕΝΑΝ ''ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ''ΑΝΑΚΡΙΝΑΜΕ''...ΕΠΙ ΔΙΩΡΟΝ!!!!

''Βράδυ Σαββάτου'' ...με το Χρήστο Θηβαίο...
...συνεπής στο ραντεβού και στο στέκι του Μαυρομιχάλη 182.
Aφηγηματικός ο λόγος του...ανθρώπινος,πλούσιος και ουσιαστικός !!
Τι θα πιείτε παιδιά να σας κεράσω...μας είπε με το καλησπέρα...είστε φιλοξενούμενοι!!!
Μας μίλησε για όλα...για τα πρώτα του βήματα στη μουσική...τις μουσικές του επιρροές...τους ''συνήθεις ύποπτους''...τους ''πέτρινους κήπους'' και τις ''αδέσποτες μέρες''που ζούμε...τους νέους και τη μουσική...τις συνεργασίες του...το δικό του μουσικό ταξίδι...τις σπουδές του στην Ιταλία...την οικογένειά του...τις ανησυχίες του...τα Εξάρχεια μιας άλλης εποχής...την κοινωνία...το κράτος...την κρίση και την πολιτική...την τέχνη...τους τραγουδιστές και τους''καλλιτέχνες''...τα ΜΜΕ...τα σχέδιά του....!!!

Ολόκληρη η συνέντευξη στο επόμενο 10ο τεύχος.
  • Εχετε χώρο στο σχολείο σας...στην αυλή...σε μια αίθουσα...νάρθω με μια κιθάρα να τραγουδήσουμε όποτε και σεις μπορείτε...μας πρότεινε ο ίδιος!!!!(ναι αλλά που;;;σκεφτήκαμε...θα βρούμε κάπου...γιατί τελικά είναι πολυτέλεια στο ''νεο'' σχολείο μετά τη συγχώνευση νάχεις και αίθουσα εκδηλώσεων!!!!Θα τα καταφέρουμε όμως και αυτή τη φορά!!!)
Αγαπητέ Χρήστο
Σας ευχαριστούμε για τη συνάντηση και για το χρόνο που μας αφιερώσατε.
Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε στο σχολείο μας !!
Ευχαριστούμε τον παραγωγό κ.Άγγελο Σφακιανάκη και την κ.Βασιλική Αλεξανδροπούλου-φιλόλογο για την πολύτιμη βοήθειά τους!

Υ.Γ.1: '
'παραμύθι'' ....το καφέ-στέκι του που μας φιλοξένησε!!
Υ.Γ.2: ''Βράδυ Σαββάτου''...και η επόμενη μουσική μας ''δράση''
...
Υ.Γ.3: ''αστέρια''!!!!! τα νέα μέλη της ομάδας του περιοδικού
Μπράβο σε όλους!!!
Ολυμπία,Αριάδνη,Μανώλη,Ειρήνη,Αγγελική,Νίκο,Φίλιππε,Χρήστο,Ελευθερία,Μαριάνθη




6 σχόλια:

  1. Oλυμπία είπε...

    Το δεος που ενιωσα οταν αντίκρισα σημερα τον Χρηστο Θηβαιο[εναν απο τους σημαντικοτερους καλλιτεχνες τον τελευταιων χρονων στην Ελλαδα]δεν προκειται να αντικατασταθει με κανενα αλλο παρομοιο γεγονος στη ζωη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ''ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ'' ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ-ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ...
    Δ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ξεχωριστή βραδιά η χθεσινή! Συναντήσαμε εναν "ΣΥΝΉΘΗ ΥΠΟΠΤΟ" - τον Χρήστο Θηαβαίο - στον "Πέτρινο Κήπο" του... Με πολύ υπομονή μας απάντησε μεστά σε όλες τις ερωτήσεις που του κάναμε και συγχρόνος μας δίδαξε πολλά μέσα από αυτό... Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία που βιώσαμε, χάρη στο περιοδικό και που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη!
    Φ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι είναι ένας απίστευτος ερμηνευτής...Χθες μάθαμε ότι είναι και ένας απίστευτος άνθρωπος..Πιστεύω πως κανείς από'μας δεν θα ξεχάσει τη συνάντηση αυτή..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανετος,ομιλητικος,αυθορμητος,προσχαρος ειναι λιγα απο τα επιθετα με τα οποια θα χαρακτηριζα τον Χ.Θηβαιο..!!Ενας απλα υπεροχος ανθρωπος και καλλιτεχνης που ξερει να χειριζεται το λογο πολυ ωραια και με μια ζεστη χειραψια που νοιωθεις οτι ερχεται απ' την καρδια του.Η χθεσινη συζητηση μαζι του ηταν απλα μαγευτικη,μια αξεχαστη εμπειρια..!! Αριαδνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν το πιστευω...η χαρη του του περιοδικου μας εφτασε ως τα αυτια του Χ.θηβαιου...ενας απο τους καλυτερους ελληνες καλλιτεχνες και μαλιστα ο αγαπημενος μου...ποσο λυπαμαι που εχασα κατι τετοιο,αλλα ποσο χαιρομαι ταυτοχρονα που η επιτυχια της γατας συνεχιζεται..:) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή