.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ...

Παρασκευή 25-11-2011 στις 11 το πρωί στο σχολείο μας...

http://www.youtube.com/watch?v=70YMhDiQkq0

http://www.youtube.com/watch?v=PWbiqYYc4o8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=He0Jd2ksgCI&feature=related

1 σχόλιο:

  1. H Παρασκευή 25 /11/2011 ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το σχολείο μας και ακόμα πιο σημαντική για τη συντακτική ομάδα του περιοδικού .Τα παιδιά μας πήραν συνέντευξη από τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη που μας τίμησε με την παρουσία του στο σχολείο μας .
    Τα παιδιά με τις ερωτήσεις τους έδειξαν την ωριμότητά τους ,εξέφρασαν τις απόψεις τους για την σύγχρονη ελληνική δημοσιογραφία ,για την εξουσία του τύπου για τη σημερινή κοινωνική πραγματικότητα .
    Ο καλεσμένος μας μίλησε για όλους και για όλα καθαρά ,χωρίς να μασάει τα λόγια του ,εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας των ΜΜΜ ,τόνισε πως δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις σε μια συζήτηση ,πως για τον ίδιο η επιλογή των θεμάτων που παρουσιάζει είναι ελεύθερη και όχι κατευθυνόμενη και τέλος τόνισε πως ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει στη μικρή οθόνη μόνο επώνυμους και πως ο ίδιος θεωρεί πολύ πιο σημαντικούς τους ανώνυμους πολίτες και δεν διστάζει να τους προσκαλέσει στην εκπομπή του .
    Πιστεύω πως η συντακτική ομάδα αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για τις δραστηριότητές της γενικότερα γιατί μέσα απ' αυτές αναδεικνύεται μια άλλη όψη του σχολείου , γιατί σχολείο δεν είναι μόνο μάθημα για να βγει η ύλη ,δεν είναι μόνο εξετάσεις αλλά καιτέτοιου είδους δραστηριότητες που ανοίγουν το σχολείο στην κοινωνία και παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους σε πολλούς τομείς .
    ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!

    ΤΑΤΣΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ( ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ -ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή