.

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

TΟ…ΚΟΥΔΟΥΝΙ αυτή τη φορά χτύπησε πολύ ΄΄ΔΥΝΑΤΑ΄΄

Ξεχωριστή και φέτος η διάκριση του περιοδικού μας <<ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ>> συμμετέχοντας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικών εντύπων που διοργάνωσε η εφημερίδα <<ΤΑ ΝΕΑ>>.
Βραβείο για το ειδικό αφιέρωμα <<ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ>> της ACTION AID από τις μαθήτριές μας Μεγαδούκα Γεωργία και Μωυσιάδη Αλίκη ήταν το αποτέλεσμα σκληρής και επίμονης προσπάθειας τόσων μηνών για την ολοκλήρωση της έκδοσης του 7ου τεύχους.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια συνεχίζεται και προσφέρει στα παιδιά μας όμορφες, χαρούμενες, ανθρώπινες στιγμές.
Ευχαριστούμε τους μαθητές-συνεργάτες μας,
΄΄την οικογένειά μας ΄΄ που συμμετέχουν σ΄ αυτό το ταξίδι συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε το περιοδικό μας νάναι μια ξεχωριστή δύναμη για το σχολείο μας.
Θα χαρούμε πολύ να βρεθείτε μαζί μας το Σάββατο 9 Μαΐου 2009 στις 10.30 στην απονομή των βραβείων στο κτήριο της Παλιάς Βουλής (Οδός Σταδίου-πλατεία Κολοκοτρώνη).

Σας περιμένουμε!!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Η Εκδοτική Ομάδα του Περιοδικού


ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ <<ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ>>

4 σχόλια:

  1. Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ { ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ}

    ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
    ΗΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι για μένα…….αλλά για την ΄΄φουκαριάρα΄΄ τη μάνα μου …

    Σάββατο βράδυ δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών προσμένοντας το ρεπορτάζ για την εξαιρετική εκδήλωση στο κτίριο της παλιάς βουλής με θέμα βράβευση μαθητικών εντύπων…χορτάσαμε …Αριστοτέλης Παυλίδης, siemens,λεωφορεία,man,παραίτηση βουλευτή, βατοπαίδι,ρεπορτάζ για το κλείσιμο της βουλής, τηλεοπτικές κόντρες….εκεί κάπου γύρω στις 8.30 …συνεχίστηκε με επιτυχία και φέτος η εκδήλωση για το διαγωνισμό των μαθητικών εντύπων….,ελάχιστο ρεπορτάζ..καμιά προβολή της δουλειάς των μαθητών όλης της Ελλάδας….συνεχίστε αγαπητά μας κανάλια να προβάλατε την Ελλάδα που εμείς …δεν είμαστε….εμείς συνεχίζουμε να ζούμε το όνειρό μας!!!…
    καληνύχτα!!! Ενας ρομαντικός φίλος του περιοδικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετικό τους λόγο στην τελετή βράβευσης!!!!Γεωργία και Αλίκη σε σας ανήκουν τα περισσότερα!!

    Ενας φίλος του 4ου ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρομαντικέ φίλε του περιοδικού,
    έχεις δίκιο....ζούμε σε μια Ελλάδα που ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε! Ας συνεχίσουμε να ζούμε ο καθένας το όνειρό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή