.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΚΛΕΙΣΤΟΝ..ΛΟΓΩ ΘΕΡΟΥΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

μάθαμε να ζούμε…. να ονειρευόμαστε…

Mια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις. Μια χρονιά που μας έμαθε να ζούμε, να ονειρευόμαστε και πάνω απ΄ όλα να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Υπήρχαν όμως και γεγονότα όπως αυτά του Δεκεμβρίου τα οποία δεν ήταν ευχάριστα...
Επειδή όμως όταν τελειώνει κάτι πρέπει να κρατάμε μόνο τις καλές αναμνήσεις θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μας οι οποίοι μας έδειξαν πως το σχολείο δεν αποτελείται μόνο από τα θρανία και τους τοίχους αλλά από την ψυχή και το μεράκι των ανθρώπων που ζουν καθημερινά σ΄αυτό.
Μέσα από τις διάφορες επισκέψεις και δραστηριότητες που πραγματοποίησε η ομάδα του περιοδικού,ήρθαμε πιο κοντά γνωριστήκαμε καλύτερα και γενικά ασχολοθήκαμε με πράγματα που έκαναν την καθημερινότητά μας διαφορετική και πιο ενδιαφέρουσα.
Σας ευχαριστούμε για τις ευκαιρίες που μας δώσατε και ελπίζω η καινούργια χρονιά να μας επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!!
Καλλιάνη Παναγιώτα
Συντάκτρια

..θα μου λείψετε…
Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς κάθομαι και αποτιμώ τι έμαθα- γιατί ξέρετε, ο καθηγητής διδάσκοντας τους μαθητές του διδάσκεται και ο ίδιος απ΄ αυτούς. Η φετινή συγκομιδή ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστη και πολύ πλούσια.
Εκτός από την τάξη αποκόμισα εμπειρίες και συγκινήσεις μέσα από την ενασχόλησή μου με την ομάδα του περιοδικού. Οι επισκέψεις, οι συνεντεύξεις, οι βραβεύσεις, τα γλέντια, και κυρίως οι συζητήσεις με τους μαθητές στο γραφείο του περιοδικού, θα μου λείψουν πολύ, αν του χρόνου δεν καταφέρω να είμαι στο ίδιο σχολείο. Αλλά καλοκαίρι είναι, ας είμαστε αισιόδοξοι.....

Καλές διακοπές…

Μακρίνα Χατζηβασιλειάδου
Νομικός

2 σχόλια: