.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

...δώσαμε και μεις τα αίμα μας !! (27-10-2010)

...πλούσια η ''δράση'' του σχολείου μας και τη φετεινή χρονιά!
...το πρόγραμμα ΄΄ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ΄΄ σε συνεργασία με το ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ πραγματοποίησε
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο χώρο του σχολείου.
Μεγάλη η συμμετοχή των αποφοίτων του σχολείου μας, των
γονιών τους αλλά και των μαθητών της φετεινής χρονιάς.
''Θέλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας νάναι πραγματικοί εθελοντές αιμοδότες και όχι αιμοδότες με αντάλλαγμα...'' δήλωσε ο Διευθυντής του σχολείου μας κ.Αθ.Νικολόπουλος'' ...αν είχαμε 650.000 άτομα που να δίνουν μια φορά το χρόνο εθελοντικά αίμα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα...μεγάλη η ανταπόκριση και μακάρι αυτή την προσπάθεια του 4ου ΓΕΛ να τη μιμηθούν και άλλοι...'' μας είπε η Διευθύντρια Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου κ.Ψυχάρη.
''Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι ξανά στο σχολείο μου ανάμεσα σε χαρούμενα πρόσωπα''.Μας είπε η εθελόντρια κ.Βίκυ Σταυροπούλου απόφοιτη του σχολείου μας!!
''Αυτό που έγινε σήμερα στο σχολείο μας ήταν πολυτιμότερο από ένα διδακτικό μάθημα ...Ηταν ένα μάθημα ζωής η σημερινή μέρα...'' δήλωσαν η κ.Κατσιβέλη Σταματία Υποδιευθύντρια του σχολείου η κ.Παπαζησίμου Ελένη και ο κ.Σπυράτος Στέλιος υπεύθυνοι του προγράμματος Αγωγής Υγείας.
''Η σημερινή μέρα είναι μια πράξη αγάπης και πρέπει να βρεί μιμητές ...χαίρομαι που βρίσκομαι στο σχολείο μου που θάλεγα μου έχει λείψει...αν μπορούσα θα ξαναγύριζα!!Μέσα απ΄το σχολείο μπορείς να μάθεις πιο ουσιαστικά πράγματα...πήρα πάρα πολλά ...'' μας είπε η εθελόντρια-φοιτήτρια-πρ.Αρχισυντάκτρια 2007-2009 του περιοδικού μας Γεωργία Μεγαδούκα.
Παιδιά,καλά μας παιδιά μπράβο!!










3 σχόλια:

  1. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟ 4ο ΓΕΛ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ(ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ)ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ''ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ''...
    Σ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή