.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

...μια απρόσμενη συνάντηση!!

Μια απρόσμενη συνάντηση είχαμε με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας ΄΄ΠΡΩΤΗ ‘’

του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κ.Χριστίνα Τσαούση.Μιλήσαμε για τη δουλειά που κάνουμε τόσα χρόνια στο 4ο ΓΕΛ, για τις εμπειρίες που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, τη νέα μας έκδοση που ετοιμάζουμε(9ο τεύχος-Φλεβάρης 2011).

Νομίζω πως είναι μια πολύ σημαντική δραστηριότητα στο σχολείο μας γενικότερα βοηθάει σε όσους συμμετέχουν ν΄αποκτήσουν νέες εμπειρίες και σε όποιους αρέσει η δημοσιογραφία ν΄ασχοληθούν αργότερα με αυτήν... δήλωσε η Ανδριάννα Κωστοπούλου.

Θεωρώ το περιοδικό μια πηγή συναισθημάτων γιατί μου δίνει συνέχεια καινούργια ερεθίσματα, μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους

..αλλά περισσότερο το περιοδικό μας βοηθάει να κοινωνικοποιούμαστε... είπε ο Χρήστος Μήλλας

Θεωρώ πως είναι μια δραστηριότητα που σαν κι αυτές θάπρεπε νάχει πολλές το δημόσιο σχολείο.Πρέπει τα παιδιά να ασχολούνται με θέματα που τους ενδιαφέρουν.Το περιοδικό του σχολείου μας είναι ένα διαμάντι ανάμεσα σε σκουπίδια που μας σερβίρουν ...δήλωσε η Ρεγγίνα Μανουσάκη-Φιλόλογος και τέλος ο κ.Διονύσης Κοσμάς-Μαθηματικός δήλωσε πως είναι μια δουλειά που γίνεται με πολύ αγάπη και κέφι από τα παιδιά κλέβοντας χρόνο από τον ελεύθερο χρόνο τους που δεν υπάρχει πια.Εμείς είμαστε εδώ απλά να συντονίζουμε.

Κλείνοντας είμαστε χαρούμενοι γιατί σ΄αυτή τη συνάντηση κερδίσαμε ένα φίλο και νέο συνεργάτη του περιοδικού.

Γιώργο Κωστόπουλε καλωσόρισες!!!

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ! ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή