.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΤΟ 9ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΌ ΤΑ ΝΕΑ!!(ΠΑΛΙ!!!!)...


ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!!!!

''Ολα περνούν και χάνονται
στου κόσμου την πορεία μα η μαθητική ζωή
θα μένει αιώνια''

..και θα μένει αιώνια όταν διανθίζεται με πολιτιστικές δραστηριότητες, που οι πρωταγωνιστές μαθητές δίνουν σάρκα και οστά στην έμπνευσή τους,καταγράφοντας κι απαθανατίζοντας-με λογισμό και μ΄όνειρο-τα σχολικά δρώμενα και ταξιδεύοντας στην ιστορία και τον πολιτισμό, στην προσπάθειά τους να κρατούν ζωντανές τις ιστορικές μνήμες καλλιεργώντας έτσι την ιστορική συνείδηση και να δίνουν δημιουργική πνοή στα γόνιμα στοιχεία της παράδοσής μας επιδιώκοντας την αυτοπραγμάτωσή τους και τη δικαίωσή τους μέσα από τα δικά τους επιτεύγματα.
Ενα λοιπόν από τα επιτεύγματα των μαθητών μας είναι η ένατη έκδοση του περιοδικού του σχολείου μας ''ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ''που επισφραγίστηκε με το πρώτο βραβείο καλύτερης εμφάνισης από την εφημερίδα ''ΤΑ ΝΕΑ'' που με αυτό τον τρόπο επιβραβεύτηκε η δημιουργία των παιδιών μας και κυρίως η καλλιτεχνική, πρωτότυπη, εύστοχη, έγκαιρη και έγκυρη απάντηση στα όσα διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες στο χώρο της παιδείας.
Ισως διαψεύτηκαν τα οράματα του ανθρώπινου δυναμικού του σχολείου μας με την άδικη κυβερνητική απόφαση για κατάργησή του αλλά τα παιδιά μας συνειδητοποίησαν - κάτω απ΄αυτές τις συνθήκες-οτι:
'΄εδώ (στο σχολείο τους) τα μάτια της ψυχής τους ανοιχτήκανε στο φως κι ένιωσαν πως είναι αιώνια μ΄όλους φίλοι κι αδελφοί΄
και τους ευχόμαστε
'' στο δρόμο της ζωής τους σαν αστέρι μαγικό,
αυτό να τους οδηγήσει στο μεγάλο και καλό''Η πιστή σας συνεργάτης
Ελένη Παπαζησίμου
-Φιλόλογος




1 σχόλιο:

  1. sugxarhthria gia allh mia fora!! makari na mporousa na eim ekei! euxomai PANTA tetoia, akoma kai meta tis sugxwneuseis;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή