.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ 10oυ TEYXOΥΣ...40 ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ!!!

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΤV....''ΜΑΥΡΙΖΕΙ'' Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!

Δεν ξέρεις πώς να χαρακτηρίσεις τα τηλεοπτικά προγράμματα αλλά και τους δημοσιογράφους και τις ειδήσεις που είναι μόνο πολιτικές και οικονομικές(γιατί άραγε;)...άσχημες,μελαγχολικές,μαύρες.... Γιατί αυτά τα δυό είναι οι μεγαλύτερες δυνάμεις και αυτά που υποκινούν τα πάντα......Κ.Ν.

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!!!

Ξυπνάς το πρωί, πας για 8 (στην καλύτερη των περιπτώσεων )ώρες για δουλειά, γυρνάς κατάκοπος κουρασμένος ανοίγεις το χαζοκούτι και αποβλακώνεσαι με τις ώρες βλέποντας τη Μενεγάκη, τη Στεφανίδου…Ν.Κ


‘’Ι have a dream’’

Πόσοι άνθρωποι στο παρελθόν έχουν ονειρευτεί τον κόσμο του δικού τους αύριο κι όμως πόσα πολλά από αυτά τα όνειρα πέταξαν σαν πεταλούδες μακριά. Μήπως αυτός είναι λόγος να μην ονειρευόμαστε…Κ.Μ.


ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ;

Αχ αυτοί οι νέοι…. εγώ και αυτοί… εμείς και οι υπόλοιποι… oι λίγοι και οι πολλοί …δεν ξέρω που να πάω…Εσύ που έκανες τον κόπο να κλείσεις το Facebook και να ανοίξεις το περιοδικό,σου εύχομαι να μη μετανιώσεις που ξόδεψες τα 2,5 ευρώ να το αγοράσεις...Ι.Κ.


ΜΑΖΙ …ΔΕΝ...ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!

Πρόκειται για μια κρίση θεσμών και αξιών που διέρχεται η κοινωνία μας στο σύνολο της…

Ως μαθητής και πολίτης αυτής της κοινωνίας νιώθω την ανάγκη….Μ.Ο.


ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ!!!

...το ''κακομαθημένο'' του 4ου ΓΕΛ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ -φοιτητής πλέον ...''ξαναχτυπά''!!!!

Βαρέθηκα να ακούω αυτή την πληθώρα των ''μικρών'' ανθρώπων που συνεχώς παραπονιούνται για τη ζωή τους, για το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας, για την οικονομική κρίση αλλά ποτέ δεν παραπονιούνται για την κατάντια του εαυτού τους. Αυτοί λοιπόν οι ''επαγγελματίες'' μοιρολάτρες αρνούνται κατηγορηματικά να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και περιμένουν μονίμως κάποιο Μεσσία για να τους σώσει ή κάποιο Μεσσία για να σταυρώσουν με χαρά , προσπαθώντας έτσι να κρύψουν τη δική τους αδυναμία και τη μικρότητα τους!...Θ.Α.

1 σχόλιο: