.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

...ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ...΄΄ ο δημοσιογράφος είναι ένας ''δυστυχής'' άνθρωπος..!!!΄΄

...λάβαμε και δημοσιεύουμε!!!

Στις 24-11-2011 μας δόθηκε η ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας έναν από τους πιο έγκριτους δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης ο οποίος με την ειλικρίνεια και την αγάπη του για αυτό που κάνει έχει καθηλώσει το ελληνικό κοινό και αποτελεί έναν από τους σταθερούς πρωταγωνιστές της ελληνικής τηλεόρασης! Ο λόγος για τον κ.Σταύρο Θεοδωράκη… Πραγματικά αισθάνομαι πολύ τυχερή που ήμουν σε αυτή τη συζήτηση καθώς ο κύριος Θεοδωράκης μας εξήγησε πως βλέπει μέσα από τη δική του ματιά τα πράγματα.. Μας μίλησε για τους πολιτικούς, την κρίση, την καθημερινότητα και κυρίως για τον πραγματικό ρόλο του δημοσιογράφου. Όπως είπε ΄΄ ο δημοσιογράφος είναι ένας δυστυχής άνθρωπος΄΄, θέλοντας να δείξει πώς ο ίδιος βιώνει την επαφή που έχει με ανθρώπους όλων των κοινωνικών ομάδων.! Όπως είπε ήρθε στο Περιστέρι επειδή υπάρχει συνέπεια και προσπάθεια για συνεχή δημιουργία.!

Αυτό το δίωρο που μας αφιέρωσε ήταν πολύ ουσιαστικό και μας έδωσε το κίνητρο για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Ελπίζω το σχολείο μας να συνεχίσει την ενδιαφέρουσα δραστηριότητά του και να μας επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις.!

Αιμιλία Μπραϊμη-Φοιτήτρια ΜΜΕ-Συνεργάτης του περιοδικού

6 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΗΚΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΜΕ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ....ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ,ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΑΣ........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ.ΚΟΣΜΑ ΠΑΛΙ ΜΑΓΕΨΑΜΕ,Ε?????????!!!!!ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμάς μας ενδιαφέρει που βγάζουμε περιοδικό(!).Και είναι ακόμη πιο σημαντικό που συνυπάρχουμε σε μια φάση δημιουργίας και έχουμε συνέπεια σε μια δημιουργική προσπάθεια!!!
    Ευχαριστούμε αυτούς που μαζί ''ζήσαμε'' ένα διαφορετικό σχολείο,μακριά από τη μιζέρια της καθημερινότητας!
    Γι΄αυτούς που γνωρίζουν τη δράση μας ειναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα μας συνοδεύει για πολύ καιρό!!!
    Σας ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Μ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΡΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ..
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.....ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,Κ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΣ ΛΙΠΟΨΥΧΙΕΣ....ΟΛΩΝ ΤΝ ΕΙΔΩΝ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή