.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!


  
 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου για την άμεση και συνεχή υποστήριξή του στις δραστηριότητες του σχολείου και ειδικότερα στην έκδοση και διάθεση του περιοδικού του σχολείου μας ’’της γάτας το κουδούνι’’.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου για την οικονομική στήριξη των 200 ευρώ με σκοπό την εξόφληση της έκδοσης του 10ου τεύχους του περιοδικού και την προσφορά των 4 δώρων(ένα τριήμερο ταξίδι, τραπέζι φαγητού και 2 είδη δώρων )τα οποία το Δ.Σ. επέστρεψε στο περιοδικό μετά τη λαχειοφόρο αγορά.
Τέτοιες πρωτοβουλίες στήριξης των δράσεων του σχολείου μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το ίδιο δημιουργικά και τα επόμενα χρόνια προς όφελος των μαθητών και του σχολείου μας.

Περιστέρι 15-5-2012

Για την εκδοτική ομάδα
Κοσμάς Διονύσης
Μανουσάκη Ρεγγίνα

Υ.Γ1. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη ανταπόκριση στην αγορά του περιοδικού και τις ομάδες διάθεσης για το χρόνο που αφιέρωσαν στην πώληση του περιοδικού...ένα μεγάλο μπράβο!!!
Υ.Γ2. Το δώρο-ταξίδι (ενα τριήμερο στα Ελληνικά νησιά για 2 άτομα) που το Δ.Σ. του Συλλόγου επέστρεψε στο περιοδικό θα κληρωθεί ανάμεσα στις 2 Αρχισυντάκτριες της Γ΄Λυκείου Ειρήνη Κεραμίδα και Γωγώ Καραγιάννη-τις οποίες πολύ ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή τύχη -αύριο 16-5-212 στις 12.00 στο γραφείο μας!!

 

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ
    Το 10ο τεύχος του περιοδικού μας είναι γεγονός .Παρά τις δύσκολες συνθήκες της φετινής χρονιάς ( συγχώνευση 3ου-4ου ,ελλείψεις βιβλίων ,θάνατοι αγαπημένων προσώπων ) τα καταφέραμε μια χαρά .Το περιοδικό μας γίνεται ανάρπαστο ,όποιος το διαβάζει ενθουσιάζεται από την πρωτοτυπία των θεμάτων ,την ποικιλία και την καταπληκτική σελιδοποίηση
    Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του περιοδικού
    ,το σύνθημά μας θα είναι για την επόμενη χρονιά
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ - ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστώ πολύ για την πρόσκλησή σας να γίνω μέλος αυτής της τόσο δυνατής και δημιουργικής ομάδας και είναι τιμή μου να είμαι μια από εσάς.
    Το 10ο τεύχος του περιοδικού μας είναι από τα καλύτερα που έχω δει να κυκλοφορούν στον μαθητόκοσμο . Τα θέματά του είναι ποικίλα και ο τρόπος που προβάλλονται δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά των παιδιών .Το αφιέρωμα στον Ηλία ήταν από τα θέματα που με συγκίνησαν περισσότερο ,επίσης τα κείμενα των μαθητών είναι εξαιρετικά , γέλασα με τη σελίδα των άστρων ,τη βρήκα πρωτότυπη και γεμάτη φρεσκάδα ,ήταν πολύ καλό το αφιέρωμα στη Βλαχέρνα ,και σε γενικές γραμμές ενθουσιάστηκα γιατί η δουλειά των παιδιών είναι δουλειά επαγγελματική .
    Τώρα προτάσεις για το 11ο τεύχος :
    1.Αφιέρωμα στις ερευνητικές εργασίες της Α' τάξης
    2.Χωρισμός των μαθητών σε ομάδες ανάλογα με το θέμα που πραγματεύονται στη διάρκεια της χρονιάς
    3. Αναφορά στις πολιτιστικές - εκπαιδευτικές εκδρομές κυρίως με φωτογραφικό υλικό ( έχουμε θαυμάσια φωτογράφο )
    Αυτές είναι κάποιες πρώτες σκέψεις
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή