.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Σχόλια απο αναγνώστες του περιοδικού


…….κόλλησα και όχι αδίκως
Άραγε να είναι εύκολο να χαρακτηρίσεις ένα περιοδικό σαν ετούτο?
Γνώρισα το περιοδικό σας τυχαία και από τότε κόλλησα και όχι αδίκως..Οι σελίδες του μου κρατούν εξαιρετική συντροφιά σε στιγμές χαλάρωσης! Έχοντας την χαρά να γνωρίσω από κοντά μερικούς από τους κυριότερους συντελεστές του, νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που ένα περιοδικό υψηλού επιπέδου όπως το δικό σας φαίνεται να βρήκε την θέση του στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Είναι πολύ σημαντικό κάθε 2-3 μήνες να τυπώνεται μια φωνή που να βροντοφωνάζει " Το σχολείο είναι εδώ!! Είναι εδώ, όπως του πρέπει και όπως του αξίζει. Με την φλόγα, την σπιρτάδα της ζωής, τον ενθουσιασμό της προσπάθειας και της δημιουργίας.. " Μια φωνή που να αποδεικνύει έμπρακτα πως το σχολείο δεν είναι μόνο μαθήματα και εξετάσεις..
Το περιοδικό της Γάτας το κουδούνι έχει καταφέρει να διεισδύσει σε μια ελκυστική πραγματικότητα, να καθρεφτίζει την ουσία της ζωής όπως αυτή ΔΕΝ προβάλλεται από τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης, να παρακινεί τους αναγνώστες σε ένα ανώτερο βάθρο λόγου, σκέψης, έκφρασης.
Σε προσπάθειες όπως η δική σας, το ταξίδι μετράει.. Αυτό το όμορφο αλισβερίσι, η ανταλλαγή απόψεων και τρόπων σκέψης, αυτή η αλληλοσυμπλήρωση που μπορεί να υπάρξει μόνο όταν οι άνθρωποι θέλουν..
Αντοχές, ενέργεια και πολλή πολλή διάθεση σας εύχομαι για όλο αυτό το μεγαλειώδες έργο του περιοδικού!!

Φιλικά,
Έφη Τούλη


Παιδιά πολλά συγχαρητήρια για την αξιόλογη δουλειά που κάνατε με την επίσκεψή σας στην Ανδρίτσαινα. Διάβασα την εφημερίδα σας και έμεινα έκπληκτος. Αναδεικνύεται τις ομορφιές της Ελλάδος. Και πάλι συγχαρητήρια και στο επόμενο να μας ξεναγήσετε σε μια καινούργια Ανδρίτσαινα.

Πέτρος Κούβελας-Καλαμάτα

Ηρθε στα χέρια μου από το δάσκαλόσας κ. Κοσμά Διονύση αυτό το πανέμορφο έντυπο<<Της γάτας το κουδούνι>>.Κάθισα και το διάβασα προσεκτικά και δεν ήθελα να το πιστέψω πως αυτή η δουλειά έγινε από μαθητές.
Παιδιά συγχαρητήρια .Συνεχίστε!! Έχετε δυνατότητες πολύ μεγαλύτερες. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Αναδείξτε όσο περισσότερο μπορείτε τις ομορφιές της Ελλάδας.
Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά πράγματα. Εγώ θα σας πω μόνο .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!

Κώστας Κούβελας
Αντιδήμαρχος Κορώνης Μεσσηνίας

2 σχόλια:

  1. Η δουλειά σας είναι καταπληκτική. Και όσο γίνονται τέτοιες προσπάθειες, τόσο μπορούμε να ελπίζουμε για την πρόοδο της χώρας μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
    Δημήτρης Χαλκιώτης
    Σύμβουλος-Καθηγητής Ελλην.Αν.Πανεπιστημίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΓΑΤΑ!!!!!!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΗΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
    ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ
    ΟΜΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή